Monday, January 14, 2019

Raiskausta ei tunneta islamissa. On vain aviorikos, se tarkoittaa raiskaajat saavat nauraa ja naiset kivitetään raiskaajien ollessa mukana


Eduskuntavaaliehdokkaanne eduskuntavaaleissa 2019 tamperelainen historioitsija Seppo Lehto valistaa

Kenties nyt Suomi alkaa heräämään, kun Oulussa, Helsingissä ja muualla paljastuu yhä uusia lasten raiskauksia ja sarjaraiskauksia islam- ja matuinvaasion ns "turvapaikkahakijoiden" harrastustoimintana?
Hieman valistusta erilaisille suvakkihuorille, joilta pitäisi leikata kaikki asumistuet, eläkkeet, työkkärirahat etc pois niin oppisivat ajattelemaan mistä sitä rahaa tulee

Raiskausta ei tunneta islamissa. On vain aviorikos, se tarkoittaa raiskaajat saavat nauraa ja naiset kivitetään raiskaajien ollessa mukana. 

Huomio: Ko asiat tilastoidaan jos tilastoidaan, niin aviorikoksena. 

Taustaa: Suomi ja aikoinaan Ruotsi aloittivat tilastoinnin ;) 1700-luvulla. Vain hölmö kuvittelee että kun Suomi julkaisee, niin siinä on kaikki. Vielä hölmömpää on unohtaa, että islamissa ei sellaisia edes tilastoida. Islamin mukaan mukuloita, vaimoa saa hakata, sekä lapsia nylkyttää oikein koraanin ohjeiden mukaan. 

Tiedät varmaan että Suomessa ei lapsiavioliittoja tehdä mutta islamissa tehdään. Suomen lakien mukaan pedofiliaa, vaan islamimaissa ei ;) vaan oikein profeetan oppien mukaan naidaan niin että alaikäiset tytöt kuolevat synnytyksiin. Joten hieman lähdekritiikkiä tilastoihin ja miten niitä luetaan ;) Jookosta ;) Setämies historioitsija ;) oikein tutkijakoulutusta saanut.
Seppo Lehto eduskuntaan tuellanne, kiitos
https://eduskuntavaaliehdokas.blogspot.com

(Uusinta 2017 osin kuntavaalien julkaisusta)
--------------------------
https://tamperelainen-vihrea-vaaliehdokas.blogspot.com/


...............................................

No comments:

Post a Comment